Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd

Новини

Ролята на къпането и изпотяването
Време за освобождаване: 2020-07-01 14:16:56  Хитове: 10

След дълъг и тежък ден, нищо не е по-удобно от баня.Там можем да се насладим на една хубава книга, да изпием няколко мехурчета и да се отдадем на малко спокойствие и спокойствие.

Ваната е брилянтна обстановка за дизайн на банята, която никога не придава елегантност на декорацията.Въпреки това, в допълнение към естетичните ползи, има много повече в банята, отколкото окото може да види.Освен че ни помага да се отпуснем, горещата баня има много ползи за здравето.Това прави къпането идеален избор за тези, които трябва да подобрят кръвообращението или искат да намалят стреса.Виж как можеш да се възползваш от нова лъскава вана.

Могат да преобразят банята ти.През последните няколко години, дизайнът на ваната се е развил драматично и за щастие, има някои страхотни решения, от които можете да избирате.Една нова вана може да предложи нов вид или напълно да смени банята.Ако сте внимателно подбрани, ето една бърза и кратка вана:

Независима вана

Свободната стационарна вана е популярна тенденция и е идеален избор за банята Бижу, за да спестиш място.Въпреки че използват толкова пространство, колкото обикновена вана, тези удивителни експонати позволяват на пространството да се движи наоколо, което го прави визуално по-лек.Свободната вана може да бъде поставена anywher&1025;101; в банята, което осигурява повече гъвкавост за инсталиране.Въпреки това, може да се наложи да се консултирате с водопроводчика, за да определите дали тръбите могат да бъдат използвани.

2.jpg Вана с нокти

Клавишната вана е идеална за модерни или традиционни тематични бани.Те обикновено използват традиционно извити горнища, които излъчват елегантност във всяка среда.Могат да бъдат съчетани с дървени крака за скандинавски стил, или могат да бъдат съчетани с великолепни хромирани крака за традиционен стил.В повечето случаи отворът осигурява място за вграден на палубата пълнител с вана или кран за баня с вана.

2.jpg

Стандартна душ вана

Стандартните вани са идеални за домашна обстановка и обикновено са най-евтините.Направено от акрил, външната страна е затворена от дъска за вана, лесно за почистване и поддържане.Баните за баня са много сходни със стандартните вани, но са по-функционални.Има формата на обикновена вана, но има допълнително място за душ.Ваната с душ обикновено е оборудвана с душ екран, който е идеален избор за семейна резиденция.Те могат да бъдат подредени до стената, така че да можете да се къпете и къпете без havin&2535;103; да монтирате две отделни заграждения.

3.jpg

Увеличаване на атрибутите

Вземането на душ може значително да подобри маркетинга на имота ви, което на свой ред увеличава цената на къщата ви.Ако си вземете душ, къщата ви може да бъде продадена по-дълго от обичайното и може да повлияе на купувача. Gadon3539;Това е така, защото малките деца често се нуждаят от баня, а много купувачи за първи път обикновено искат да създадат семейна среда.Ако младо семейство иска да си купи двуетажно полусамостоятелна къща, то може да бъде възпрепятствано от havin&১103; баня.

За тоалетните на bijou, It&3535;39;трудно се намира в отделен душ и вана.That& copid;39;Ето защо душът е идеалното и компактно решение за осигуряване на най-доброто от двата свята.Просто поставете екран на съществуваща права баня или си купете специално проектирана душ вана, която е по-голяма от едната страна.Като монтираш душ върху него, можеш да се къпеш и къпеш в най-малкото място.В допълнение, в странно оформена стая, банята със свободен стил работи добре под навеса на наклонен покрив.

Многобройни здравни ползи

Банята не е само релаксираща, но и здравословна за вас!Хидротерапията се практикува от векове, тъй като използването на гореща и студена вода може да окаже благоприятно въздействие върху тялото.Банята е свързана с много научно доказани ползи за здравето, за да се осигури оптимално физическо и психическо здраве.

Подобряване на здравето на сърцето

Освен ако нямаш вродено сърдечно заболяване, горещата баня ще накара сърцето ти да бие по-бързо и сърцето ти ще има здравословно движение.Кръвта Ви става по-малко вискозна, което прави кръвоносните съдове да функционират по-добре; подобрява кръвообращението на тялото.Горещата баня може да намали кръвното налягане, да подобри сърдечната функция и дори да помогне за храносмилането.

Повдигни настроението.

В 2002 едно проучване в университета "Улвърхемптън" установи, че къпането веднъж на ден, обикновено в края на деня, значително подобрява участниците& 353535339; психичното здраве и насърчава оптимизма.Това се счита за комбинация от физически комфорт, топлина, изолация и позициониране на тялото.

Задушено дишане

Потапянето в гореща вода пред гръдния кош може да увеличи жизнения ти капацитет и приема на кислород.Когато водата е гореща, сърцето ти бие по-бързо, кислородът може да се подобри, и генерираната пара ще изчисти синусите и гръдния кош.

Облекчаване на мускулната болка

Топлата баня може да се счита за алтернатива " топъл компрес " което повишава температурата на болезнения мускул, блокирайки сензора за болка и създавайки аналгетичен ефект.

Намаляване на студените симптоми

Банята може да излекува ужасния студ през зимата!Вана уон& 2635;39;не я прави да изчезне, но накисването в гореща вода може да осигури паратерапия.Вдишането на пара може да изчисти носните пътища и да намали възпалението.Това е отличен метод за лечение на назална обструкция.Смята се също, че по-високата телесна температура подобрява функцията на някои елементи на имунната ви система по-ефективно.

контрол на теглото

Неотдавнашно независимо проучване показа, че къпането в гореща вода може да помогне за понижаване на нивата на кръвната захар.Предварителните доказателства показват, че потапянето в гореща вана за 60-минути води до подобни анти-i


предишен: No

Следващия: Осем причини, пора...